Professionele vacumeermachine

Professionele vacumeermachines

Professionele Vacuumsealers

Als je veel zakken achter elkaar wil vacumeren dan kan dit enkel met een professionele vacumeermachine. Een professionele vacuummachine is gemaakt om 100 tot soms wel 1000 zakken achter elkaar te sealen. Vacuummachine voor thuisgebruik zijn veel beperkt in gebruik je kan er maar 2-10 keer mee sealen achtereen. Het apparaat moet enkele minuten afkoelen na enkele sessies. En juist daarom zijn ze niet effecienter in een productieve omgeving.

Verder zijn modellen voor thuisgebruik veel minder duurzaam ze zijn gemaakt van plastic en de onderdelen zijn gemaakt voor sporadisch gebruik. Professionele vacuumsealers zijn gemaakt van zeer duurzame materialen. Meestal van duurzaam RVS met één of meerdere krachtige pompen die zelfs de grootste zakken met gemak kunnen vacumeren. Sommige professionele vacumeermachines zijn zo sterk dat je er 4 zakken tegelijk in kunt vacumeren.

Op deze pagina vind je duurzame professionele vacumeermachines. Deze modellen zijn gemaakt om elke dag te vacumeren. De Lava professionele vacuummachines zijn duurzaam en hebben een onderdelengarantie van 20 jaar. Als er iets stuk moest gaan kan je onderdelen apart bijbestellen of het apparaat laten repareren. Het doel van deze website is betrouwbare professionele vacuumsealers aan te bevelen voor onze eindgebruiker. Wij hebben alle modellen op deze pagina verschillende keren getest op kwaliteit, functie, gebruikersgemak, duurzaamheid en kracht.

Houd er wel rekening mee dat professionele vacumeermachines een pak duurder zijn als modellen voor thuisgebruik. Voor een degelijk model betaal je al gauw 400 tot 1000 euro. Onze website is gespecialiseerd in externe vacuummachines. De Lava sealers in het overzicht hieronder zijn gemaakt voor industriële toepassingen je kan er continue mee sealen. De Lava V350 is onze winnaar voor professioneel gebruik.

Overzicht Professionele vacuummachines

INFO - 08.01.2023De vacuummachines hieronder zijn geschikt voor commerciële en professionele doeleinde. Ze zijn meestal te robuust voor thuisgebruik.
1 Laica PZ200

Laica PZ200

De Laica PZ200 kan uw voedsel zowel automatisch als handmatig vacumeren. Gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een sealbreedte van 30 cm. Uitgerust met een folierolhouder en een cutter. Geschikt voor professioneel gebruik tot 100 zakken zonder pauze!
Toevoegen aan vergelijken
10
 189,00
Lees volledige recensie
Duurzaam 2 Lava V300 Black

Lava V300 Black Premium

De Lava V.300 Premium is één van de mooiste vacumeermachines die we ooit hebben gezien. Het is een duurzaam apparaat van zeer hoge kwaliteit. Het laat de modellen voor thuisgebruik ver achter.
Toevoegen aan vergelijken
9.5
Professioneel 3 Lava V333

Lava V.333 Premium

Met zijn elegante Chromen en zwarte ontwerp is de Lava V333 Black Premium een aanvulling zijn in elke ultramoderne keuken of granieten werkblad. Deze robuuste en efficiënte machine zou het ideale model zijn voor een kleine delicatessenzaak of restaurant met een open keuken. Geschikt voor professioneel gebruik!
Toevoegen aan vergelijken
9.5
Professioneel 4 Wartmann WM 2004-EC

Wartmann WM 2004 EC

De beste robuuste vacuumkamer die we getest hebben. Ideaal voor vochtig voedsel te vacumeren. Geschikt voor professioneel gebruik. Geschikt voor alle vacuumzakken. Duidelijke display met handige functies.
Toevoegen aan vergelijken
9.8
5 Espressions EP6500

Espressions Vacu Pro 30

Het vacumeerapparaat heeft een dubbele pomp en een zelfkoelende aluminium sealstrip zodat je intensief kan vacumeren. Je voedsel blijft tot 5x langer vers en lekker t.o.v. andere bewaarmethodes. Mooi design en professioneel opgebouwd.
Toevoegen aan vergelijken
9.5
Professioneel 6 Lava V350

Lava V.350

De Lava V.350 professional is de ultieme vacuummachine voor jagers en slagers en de nr 1 als het om professionele vacumeermachines gaat. Het apparaat is een krachtpatser in zijn assortiment. Het kan tot 1000 zakken achter elkaar vacumeren zonder pauze. Het is één van de beste industriële externe vacumeermachine. Onderdelen beschikbaarheid van 20 jaar!
Toevoegen aan vergelijken
9.5
Professioneel 7 Lava V400

Lava V400 Premium

De Lava V400 premium is de grote broer van de Lava V350. Dezelfde hoge kwaliteit en functies maar dan met een extra brede lasnaad van 46 cm waardoor grote zakken of zelfs meerdere zakken tegelijk geen probleem meer zijn.
Toevoegen aan vergelijken
9.5
Professioneel 8 Lava V500

Lava V500 Premium

De grootste vacumeermachine die we tot nu toe getest hebben! 72 cm breed…Ideaal voor meerdere zakjes tegelijkertijd te vacumeren. Zwaar opgebouwd, mooi design zoals elke Lava product. Superhandig voor de horecazaken en industrieel gebruik.
Toevoegen aan vergelijken
9.5
9 Espressions EP6400

Espressions Vacu Pro 2

Meerdere hoeveelheden vacumeren dankzij zijn dubbele pomp. Beschikt ook over een zelfkoelende aluminiumstrip. Hierdoor voorkom je oververhitting. Geïntegreerde rolinleg en snijinrichting voor een betere gebruiksgemak.
Toevoegen aan vergelijken
8.9
Duurzaam 10 Wartmann WM 1506

Wartmann WM 1506

Semiprofessioneel apparaat met een krachtige dubbele pomp en brede dubbele lasnaad. Het apparaat is robuust en duurzaam. Een beetje te groot voor thuisgebruik maar een volwaardige aanvulling als je dagelijks wil vacumeren. Dankzij de marinade functie en pulsfunctie extra geschikt voor vochtige voedingswaren.
Toevoegen aan vergelijken
10
 229,00
Lees volledige recensie

Waarom een professionele vacuummachine?

Extra duurzame verzegeling

Als je voedsel voor verkoop gaat inpakken wil je zeker zijn dat de zak volledig gesloten is. Een professionele vacumeermachine heeft meestal 2 of 3 sealnaden waardoor de zak dus meerdere keren verzegeld wordt. Zo ben je zeker dat de zak afgesloten blijft. In een commerciële omgeving kan je niet permitteren dat de zak open gaat nadat de voedingswaren in zijn gepakt.

TIP: Sommige professionele vacuummachines zoals de Wartmann WM-2004 hebben een dikke lasnaad van 10 mm. Je kan er zeker van zijn dat de zak helemaal dicht is.

De pompsterkte is ook van belang

Als je goede vacumeerresultaten wil dan kies je maar best een professionele vacuumsealer met een krachtige pomp. Hoe meer liter de pomp per minuut kan zuigen hoe beter het vacuum en hoe groter de zakken die je kan vacumeren. We raden een pomp met een capaciteit van minimum 18 liter per minuut aan. De Espressions Vacu Pro 30 en Laica PZ200 zijn instapmodellen met een lage prijs maar een degelijke prestatie.

Let wel op de goedkopere professionele vacuummachine zijn beperkter in gebruik. Met de Laica PZ200 kan je tot max 100 zakken achter elkaar sealen. De Lava’s daarentegen kunnen tot 1000 zakken achter elkaar sealen. Als je van plan bent een professionele vacumeermachine aan te schaffen voor continue doorlopend gebruik dan is een Lava vacuummachine de beste keuze.

Onderdelen garantie Lava

De Lava vacumeermachines zijn niet alleen geschikt voor veelvuldig gebruik maar ook qua duurzaamheid en prestatie zijn ze ongeëvenaard. Het handige is dat ze een onderdelen garantie hebben van 20 jaar. Als er iets defect moest gaan kan je onderdelen bestellen of het apparaat opsturen om te laten herstellen. Goedkopere modellen hebben meestal geen onderdelen garantie dus bij deze ben je gewaarschuwd.

Structuur of Gladde vacuumzakken?

Gladde vacuumzakken zijn goedkoper maar deze kan je enkel gebruiken een kamervacumeermachines dus waar de zak in het apparaat zit tijdens het sealen. De Wartmann WM-2004 is uitstekend in combinatie met gladde vacuumzakken.

Alle andere vacumeermachines op onze website zijn externe vacuummachines waar de zak langs één kant buiten het apparaat hangt tijdens het sealen. Het voordeel is dat dit voor een betere workflow zorgt je kan dus sneller achter elkaar vacumeren. Externe vacumeermachines werken enkel met structuur vacuumzakken. Ze werken dus niet met gladde vacuumzakken. Houd hier dus rekening mee.

Wanneer een professionele vacuummachine kopen?

Als je veel etenswaren wil vacuum verpakken of wil vacumeren met grote vacuumzakken dan gaat dit enkel met een professionele vacumeermachine. Een professionele vacumeermachine kan je meestal afstellen zodat het dunne maar ook dikke vacuumzakken kan verzegelen.

Met een professionele vacuummachine kan je zelfs aluminium zakken dicht te sealen. Het apparaat is sterk genoeg in sommige gevallen kan je meerdere zakken tegelijk sealen. Een professionele vacumeermachine is gemaakt voor productie je moet er dus snel mee vacumeren.

De Lava vacumeermachines zijn bijvoorbeeld geschikt om 1000 keer snel achter elkaar te sealen. Soms moet je de inhoud niet vacuum trekken. Als je enkel de zakken wil verzegelen kan dit ook. In ons overzicht bovenaan vind je 10 duurzame professionele vacumeermachines die we zeker kunnen aanbevelen. Er zijn enkele budget modellen deze zijn goed als je slechts beperkte voedingswaren per dag moet verwerken.

Met de Laica PZ200 en Caso 3000 kan je meerdere zakken achter elkaar sealen maar ze zijn niet zo geschikt voor veelvuldig gebruik als de Lava vacuumsealers en de Wartmann WM-2004. Bekijk onze koopgids om te zien welke specificaties belangrijk zijn en waar je op moet letten tijdens de aankoop van een professionele vacumeermachine.

professionele vacuummachine kopen

Instelbare sealtijd

Als je verschillende soorten vacuumzakken wil sealen waarvan de dikte breder is als standaard vacuumzakken dan moet je vacuummachine een variabele sealtijd hebben.

Vacuumzakken van 160 micrometer dik kunnen niet verzegeld worden met goedkopere vacuummachines voor thuisgebruik! Koop dus altijd een professionele vacumeermachine als dit het geval is.

Professionele vacumeermachines zijn geschikt voor aluminium zakken te verzegelen. Deze zakken worden gebruikt voor lichtgevoelige producten te verpakken. Ze zijn ook populaire voor elektronische componenten te sealen.

UwVacumeerExpert
Vacuumsealers.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0